Forvent kvalitet

Hos Bajrami Bolsjer har vi foretaget velovervejede forbedringer i forhold til de gamle traditionsrige bolsjeopskrifter, og derfor er kvalitet og smag bare blevet bedre med årene. Bolsjerne fremstilles af naturlige råvarer, og der tilsættes ikke nogen form for konserveringsmidler. Vores leverandører er et af de vigtigste kvalitetsstempler for os, de er nemlig alle danske og respekterede. Sådan holder vi niveauet højt hele vejen fra naturen til munden.

Af samme årsag producerer vi kun små portioner, og får dagligt nye friske råvarer. Dette lader sig gøre, fordi vi ikke alene sælger bolsjer til de besøgende i butikken, men også er leverandør til andre butikker og virksomheder.

Idet vi mener, at bolsjer skal kunne nydes af alle, laver vi naturligvis også sukkerfrie varianter. 

Bajrami Bolsjer
Vi sætter en stor ære i at viderebringe interessen og kærligheden til den gode bolsjetradition. Derfor tilbyder vi børn og voksne, at lære mere om hvordan man selv kan blive bolsjemager. Dette gøres via opskrifterne her på hjemmesiden, samt ved specialarrangementer og events i såvel butikken som hos private.
Bajrami Bolsjer er ejet og drevet af albansk fødte Cemal Bajrami, som efter i en årrække at have arbejdet og stiftet familie i Danmark, valgte at gøre sin interesse og passion for fremstillingen af kvalitetsbolsjer til iværksættervirkelighed.

Flere danske medier har været på besøg i butikken siden den åbnede i 2001, og interesserede kan kigge lidt nærmere på deres reaktioner og anbefalinger - som vi har samlet her.

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Du accepterer brugen af cookies ved at besøge en ny underside, eller ved at klikke på denne tekst.