Inden du starter
... med at fremstille dine egne bolsjer, er det vigtigt, at du har følgende redskaber parate:
- 1 rustfri gryde (3 liter)
- 1 sukkertermometer til 200°C
- 1 bolsjemåtte
- Plastskrabere
- Sprøjter
- 1 saks
- 1 håndklæde (til at lægge under bolsjemåtten)
- Bagepapir (til at klippe bolsjerne på)
- Olie (vindruekerneolie)
Desuden er det vigtigt, at du har lagt alt, hvad du skal bruge af smagsstoffer, farver etc. parat i afmålte portioner, at du har smurt bolsjemåtte, -skrabere og saks med lidt olie, samt at du har en ekstra plads, hvor du kan lægge bagepapiret, således at du straks kan begynde at klippe i bolsjemassen.
Du kan købe redskaberne her hos Bajrami Bolsjer.dk, så du er sikker på altid at benytte det rigtige udstyr.