Bajrami Bolsjer

Nyttige råd

  • Rød farve tilsættes senere end andre farver, da denne ikke kan tåle varmen og muligvis kan blive brun
  • Hvis du har købt en luksusvæv med skridsikre kanter som bolsjemåtte, husk da at vende den ru side opad
  • Citronsyre smelter nemmere, hvis du sprøjter smagsstofferne oven på denne
  • Når du klipper bolsjerne, kan du med fordel vende stangen en halv omgang for hvert bolsje
  • Når bolsjerne er færdiglavede (kolde), kan de rystes i en blanding af 50% flormelis og 50% druesukker. Lakridsbolsjer kan rystes i lakrids- eller heksepulver
  • Bolsjerne holder sig bedst i køleskabet eller et andet koldt sted
  • Husk at lægge termometeret i gryden fra starten - ellers risikerer du, at det sprænger
  • Anis og stjerneanis krystalliserer under 8°C - dette er kun et tegn på god kvalitet
  • Stil bolsjerne ved stuetemperatur eller læg dem i lunkent vand, så vil anisen og stjerneanisen smelte igen.

Vi anbefaler, at farver og aromaer opbevares i køleskabet, da de ellers på længere sigt kan miste effekten.

Du kan finde opskrifter på bolsjer ved at læse mere info om det bolsje, som du ønsker at fremstille.

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Du accepterer brugen af cookies ved at besøge en ny underside, eller ved at klikke på denne tekst.