Bajrami Bolsjer

Fremstillingen

Det første du skal gøre, er at læse alt det, du sikkert lige er sprunget over! Når du har gjort det, kan du fortsætte til punkt to... ;-)

  1. Bland sukker, druesukker og vand sammen i gryden og sæt termometeret i
  2. Start med at koge massen op til 165°C, hverken mere eller mindre, da både for høje og for lave temperaturer kan påvirke resultatet
  3. Hæld herefter massen op på måtten, og lad denne køle af
  4. Begynd derefter at mase massen fra alle sider. Massen vil nu langsomt blive tykkere
  5. Efter ca. 2 minutter tilsættes farver, hvorefter massen fortsat mases mod midten fra alle sider
  6. Efter ca. 4-5 minutter tilsættes smagsstoffer. Fortsæt herefter med at mase massen
  7. Når massen begynder at blive køligere tages en lille klump af massen over på bagepapiret. Prøv nu at forme en stang, som kan klippes ud som bolsjer
  8. Mens bolsjerne klippes, kan det anbefales at dække den resterende masse over med bolsjemåtten samt et håndklæde, da massen således vil holde længere på varmen

 

Har du spørgsmål, eller er der noget som driller kan du kontakte os på tlf. 26 20 74 94.

 

God fornøjelse!

 

Bajrami Bolsjer / Cemal Bajrami

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Du accepterer brugen af cookies ved at besøge en ny underside, eller ved at klikke på denne tekst.